Cabinet avocatura - Birou avocatura - ProAvocatura

Despre noi

Biroul nostru de avocatura este infiintat  in baza Legii nr.51/1995, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, republicata.

Serviciile juridice oferite de avocatii nostrii sunt de o inalta calitate, profesionalismul si eficienta fiind principalele noastre obiective.

Oferim clientilor nostrii servicii se consultanta juridica, asistenta si reprezentare atat in fata instantelor judecatoresti cat si in fata institutiilor statului.

Avocatii biroului nostru de avocatura depun toate eforturile si diligentele necesare finalizarii cu succes a cazurilor si lucrarilor incredintate, dispunand in acest sens de o larga pregatire profesionala.

Problemele legate de domeniul juridic isi gasesc rezolvarea cu ajutorul specialistilor nostri.

Echipa noastra ofera clientilor sai incredere, siguranta, confidentialitate si intreaga atentie de care dispune in rezolvarea cu succes a diverselor situatii in care acestia se gasesc.

In mod deosebit, in domeniul societatilor comerciale, biroul nostru de avocatura asigura reprezentarea la Oficiul Registrului Comertului.

Pentru noi clientul este pe primul loc!!!

Asadar, nu ezitati sa ne contactati pentru rezolvarea oricarei situatii juridice sau a oricarui conflict in care sunteti implicat!