Cabinet avocatura - Birou avocatura - ProAvocatura

Onorarii

Biroul nostru de avocatura si-a adaptat onorariile in functie de conditiile economice actuale.

Onorariile sunt stabilite  proportional cu dificultatea si durata consultatiei sau a activitatii prestate pentru client, fiind calculate astfel: : onorarii fixe, per ora, de rezultat, procentual (de succes) si abonament.

La stabilirea onorariilor se va lua in considerare urmatoarele: timpul si volumul de munca prestata pentru indeplinirea activitatii solicitate, urgenta,  natura si importanta intereselor in cauza, elementele de noutate si dificultatea cazului, precum si situatia financiara  a clientului.

Taxele judiciare de timbru, onorariile expertilor, taxele de executare silita, taxele notariale, cheltuielile cu deplasarea avocatilor in afara localitatii in interesul clientului, s.a.m.d. vor fi suportate integral de catre acesta, separate de plata onorariului avocatial.

Totodata cabinetul nostru ofera in cazul persoanelor juridice, precum si pentru alte cabinete de avocatura sau societati civile de avocati, posibilitatea unor abonamente (contracte de asistenta juridica sau de colaborare) pe perioade determinate, si unde onorariile vor fi stabilite prin negociere fiind astfel avantajos pentru ambele parti.

Biroul nostru de avocatura  urmareste  sa stabileasca intotdeauna un pret echitabil, care sa se regaseasca in realizarea scopurilor propuse.